sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Laihduttajat, VHH, dieetti, diabeetikot ja painonhallinta

Maassa diabeetikkoja jo yli 500 000 – Haluatko eroon ylipainosta tai välttää diabetesta?


Laihduttajat, diabeetikot ja painonhallinta

Noudattamalla erittäin vähähiilihydraattista (VHH) ruokavaliota, "ylipainoisten" kohdalla painosi alkaa laskea 1-1,5 kg viikossa, verenpaine tasaantuu myös laihoilla diabeetikoilla, tunnet olosi jo muutamassa päivässä paljon terveemmäksi (normaaliksi) kun vältät hiilihydraatteja, hetken päästä pääset eroon lääkkeistä, jos sinulla on jo vaikkapa 2-tyypin diabetes.

Ikivanha diabeteksen hoitomuoto


Tämä on siis ikivanha hoitomuoto, on siis lääkeyhtiöiden intresseissä hoitaa ihmisiä lääkkeillä jolla lasketaan verensokeria, kun se voidaan hoitaa oikeallakin tavalla eli ruokavaliolla.

Jo 1600-luvulla tuli sokeri käyttöön ja diabetes lähti silloin liikkeelle, eli 1750-luvulla tutkimuksia tehtiin ja saman vuosisadan lopussa, keksittiin parantava ruokavalio jossa syötiin paljon eläinpitoista lihaa, sekä läskiä ja vähän kasvimaailmasta viljatuotteita eli viljoja ja leipää, tämä tutkimus julkaistiin vuonna 1798, siitä saakka tämä hoitomuoto oli diabeteksen ainoa oikea hoitomuoto.

Komitea, sydänyhdistys sekä diabetesyhdistys ja suositukset


Kunnes 1970-luvulla amerikkalaisista senaattoreista muodostuneessa komiteassa, ehdotettiin virallisesti uudet hoitosuositukset että pitää syödä paljon hiilihydraattia ja vähän rasvaa, tämän jälkeen suosituksen omaksui amerikan sydänyhdistys ja hyvin pian tämän jälkeen sen hyväksyi myös amerikan diabetesyhdistys, tästä alla lisää.
Tuo komitea v.1970 teki nuo uudet viralliset suositukset ja täysin väärät hoitosuositukset, joka ainoastaan lisää diabeteksen määrää koko maailmassa, myös täällä meidän maassamme.

Eli 1970-luvulla komitean hengelle vaarallinen suositus levisi länsimaihin ja kaikkialle muuallekin.

Komitean virallinen suositus on päinvastainen hoitomuotoon joka keksittiin jo 1700-luvulla ja joka oli ainoa oikea hoitomuoto välttää diabetesta ja hoitaa diabetesta.
Kyse on vain siitä että lääketeollisuudella on omat intressit taustalla, käypähoito suosituksien professoreiden kirjoitukset sekä hoitomuodot/suositukset unohtavat kertoa kytköksistä lääketeollisuuteen.

Virallinen taho puhuu hoitosuosituksissaan että syödään monityydyttymättömiä rasvoja ja kompleksista hiilihydraattia, jälkimmäinen tarkoittaa tärkkelystä eli syöt leipää ja laitat siihen (superjalostettua) margariinia päälle.
-Tämä on myrkyllistä juurikin diabeetikoille.

Verensokerin yhteys diabetekseen

Diabetes johtuu yksinkertaisesta asiasta, taas sairaus voi olla monioireinen.
Hiilarit vaikuttaa koko ihmisen hormoonitasoon, eli insuliinilla on dramaattiset vaikutukset elimistössä.

Pääpointti on että sokerimäärä elimistössä on oikeasti noin teelusikallinen, kun sitä määrää nostetaan tai lasketaan elimistö joutuu tekemään suuren määrän työtä pitääkseen veren sokerin tasaisena eli oikea arvo pikamitattuna on 5-6, jos meillä on liikaa sokeria veressä se tuhoaa proteiineja pikaisesti ”suomennettuna” tarkoittaa että se tuhoaa lihaksia.

Kun syödään hiilihydraattia iän mukana, se nostaa vähitellen veren insuliini hormoonia, joka on anabolinen hormooni, tämä insuliini vähentää muiden hormoonien määrää elimistössä, kuten kasvuhormonia ja testosteronin määrää, eli ihmiselle tulee läskiä ja lihakset kutistuu, ihminen ei lihoa mitenkään jos insuliinin taso on kohdallaan, kyse on ristiriidasta ja väärästä virallisten tahojen suosituksesta joka vaikuttaa myös tällä sektorilla meidän maassammekin, on dieetti tuotteita ja niin edelleen.

7.1.2011 Vähähiilidydraattisen ruokavalion suosio selvitetään (THL tutkimus)

Ruotsissa tämä hoitomuoto on virallisesti käytössä

Tämä vähähiilihydraattinen (VHH) ruokavalio on jo käytössä naapurimaassa Ruotsissa diabetekseen hoitoon liittyen, eli virallisesti hyväksyttynä hoitomuotona diabeteksen hoidossa, tuossa maassa myös ravintotieteilijät käskivät poistaa alunperin lääkärin oikeudet pois siltä lääkäriltä joka tämän asian toi alunperin maassa esiin, asia tutkittiin virallisen tahon toimesta.

Tämän tutkinnan jälkeen, tästä lääkäristä tuli suosittu hahmo naapurimaassa, kun virallinen taho tuossa maassa hyväksyi tämän lääkärin esiin tuoman väitteen, eli oikeana ja vanhana hoitomuotona diabeteksen hoitoon liittyen.

Tuossa naapurimaassa lääkeyhtiöitä ei "kumarreleltu" vaan pyhä asia rikottiin vain yhden lääkärin toimesta, virallisen tahon ollessa mukana vaikuttamassa, tässä maassa asiat tehdään aina toisin.

Loogisesti ajattelemalla THL:n tutkimus on hieman "mukana" tämän aiheen piirissä, mutta julkista ja poliittista painostusta tarvitaan lisää, sekä ilman että media ajattelee mainostulojen menetystä, sekä lääkärit yleisesti jättäisivät puuta heinää puheet myös diabeteksesta.
-Pelko työpaikan menetyksestä pelottaa enemmän kuin totuuden puhuminen ja kansa maksaa terveydellään ja ruokateollisuus kiittää.


Lähteenä mm. Lääkäri Antti Heikkilän kirjoittama kirja: Diabeteksen hoito ruokavaliolla. 
Kirjan esittelyn löydät täältä
MTV3 / Studio55 04.10.2010 "Parantaako ruokavalio diabeteksen?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti