maanantai 15. huhtikuuta 2013

Vähärasvainen maito & liikalihavuus lapsilla, allergiat ja diabetes

Liittyen esim 24.10.2011 uutiseen
SS: Professori haukkuu karppauksen lyttyyn – ”Suomalaiset ovat niin hitaita etteivät tajua”!

Suomalaiset tulevat pian järkiinsä ja luopuvat karppaamisesta, uskoo Sydänliiton puheenjohtaja, professori Matti Uusitupa. Häntä haastatteli Savon Sanomat.
– Karppaaminen tuli Yhdysvalloista ja on siellä jo pois muodista. Suomalaiset ovat vain niin hitaita etteivät tajua, Uusitupa paukauttaa lehden haastattelussa.
– Tässä on takana uusymmärtämättömyys ja nykyajalle tunnusmerkillinen auktoriteettien kyseenalaistaminen.
‎"Uusituvan mukaan sairaudet alkavat lisääntyä, jos karppausbuumi ja rasvaisten maitotuotteiden käyttäminen jatkuu vielä 3–5 vuotta. Professorin mielestä etenkään täysjyväviljasta valmistettuja tuotteita ei kannata hylätä." Lähde

Vastalause

"Vielä maidosta sen verran, että rasvaton maito on epäterveellistä. Se lisää mm. eturauhasen syöpää. Uusitupa ei lue tutkimuksia kuin niiltä osin, jotka tukevat rahoittajien etuja."

"Olen pitkään ihmetellyt Suomen terveydenhoidon tarkoituksellista rapauttamista. Meiltä puuttuu valtion puolueeton instanssi Ruotsin Socialstyrelsenin tapaan. Valtaa pitävät lääketehtaiden etäpäätteinä toimivat Sydänliitto ja Diabetesliitto ja muut vastaavat, jotka sitten syvällä rintaäänellä sanovat, missä kaappi seisoo. On käsittämätöntä, ettei valtion syyttäjävirasto tutki noiden järjestöjen taloudellisia kytköksiä, jotka ovat aivan toista luokkaa ja merkitykseltään kauaskantoisimpia kuin konsanaan poliitikkojen korruptio. Tiettyjen professorien härski sponssaus tekee lääkärintyöstä sietämättömän. Se on rapauttanut lääkäreiden työilmapiirin totaalisesti. He ovat sellaisia tyyppejä kaiken lisäksi, joita ei voisi kutsua edes lääkäriksi. Niin kyvyttömiä ovat kliinisen todellisuuden edessä." Lähde

Samaa mieltä olen että asia/kytkökset pitäisi tutkia virallisesti ja puolueeton instanssi tänne tarvitaan, edes THL ei ole sellainen. Katsokaapa huvikseen kuka on Suomen diabetespuljun pääsponsorina vuonna 2009


Eli koko asia:
RASVAINEN MAITO ESTÄÄ SYDÄNKOHTAUKSIA

"Meidät on opetettu uskomaan, että rasva on pahasta, ja että etenkin maitorasvat kuten kerma, voi ja juustot ovat sairauksien keskeisimpiä syitä. Väitettä ei ole koskaan kyetty todistamaan. Se on kuitenkin saanut aikaan ennen näkemättömän keinotekoisten ja vähärasvaisten tuotteiden esiinmarssin. Suomessa saa kaupasta hakemalla hakea, jotta löytäisi aitoja tuotteita.

Sitten vuosituhannen alun on alkanut ilmaantua tutkimuksia, jotka osittavat aivan päinvastaista. Ruotsissa kehitettiin 1990-luvun lopussa menetelmä mitata ihmisen kudoksesta täsmällisesti, kuinka paljon tutkittava oli käyttänyt maitorasvoja elämänsä aikana. Näitä tutkimuksia on tehty alun toistakymmentä ja tulokset ovat samankaltaisia. Mitä enemmän maitorasvoja, sitä vähemmän sydäntautia, diabetesta, rintasyöpää ja sitä laihempia tutkittavat olivat.

American Journal of Clinical Nutrition -lehdessä on julkaistu ruotsalaistutkijoiden Eva Warensjön ja kumppaneiden uusin tutkimus aiheesta. Siinä todetaan, että maitorasvat alentavat sydänkohtausriskiä selvästi. Sen lisäksi tutkijat totesivat täysmaidon ja kaikkien muiden runsaasti maitorasvaa sisältävien tuotteiden säännöllisen käytön vähentävän metaboolisen syndrooman riskiä, lihavuutta ja diabetesta. Lähde


Göteborgin yliopisto totesi taannoin, että lapset, jotka juovat säännöllisesti täysmaitoa ovat laihempia kuin muut. Lähde

Sen sijaan on ollut pitkään tiedossa, että rasvattomat maitotuotteet lisäävät miehillä eturauhasen syöpää ja naisilla munasarjasyöpää. 
Lähde 1 Lähde 2

Meillä on THL:n pääjohtajana mies, joka julkisesti liputtaa rasvattoman maidon puolesta. Hänen toimestaan maan lapset lastentarhoista kouluihin on pakotettu juomaan rasvatonta maitoa. Voi kysyä, onko meillä varaa moiseen?" 
Lähde lainaukselle


Oma sana


On ihmisten aika herätä todellisuuteen ja vähärasvainen maito tulisi kieltää lailla, pienet koululaiset/lapset ovat pakotettuja juomaan vähärasvaista maitoa, samaan aikaan ihmetellään kun lapsuusiän diabeteskin lisääntyy, samoin kuin lasten liikalihavuus.


Piltit joita vanhemmat syöttävät lapsille jopa säännöllisesti, kyseessä on kuollut ruoka jossa ei ole sellaisia mikrobeja joita lapsen 0-3 vuotiaan lapsen keho tarvitsee kehittääkseen immuniteetin, joten on turha ihmetellä miksi esim. allergiat lisääntyy kokoajan ja lapset ovat kipeinä kokoajan ja sairauspoissaolot vanhemmilla lisääntyvät.

Lapsi tarvitsee mikrobeja saadakseen vastustuskyvyn, mutta niitä ei saa piltistä.
Piltissä elää vain yksi "haitallinen" mikrobi, joka elää kaikissa muissakin ruuissa - ei siitä enempää tässä vaiheessa.

Tämä karppaamisen vastustaja/haastateltava, eli Kuopion yliopiston professori Matti Uusitupa on muuten Danisco –yhtymän palkkalistoilla. Danisco on yksi suurimpia sokeritehtaita maailmassa.-Ei liene iso yllätys että hänellä on iso vastustus karppaamista vastaan, ihan periaatteen tasollakin. Mikäli kärsit laktoosi-intoleranssista tai sen kaltaisista oireista katso linkit
Aitoa ja suomalaisille sopivaa maitoa saa vain Suomen alkuperäislehmä rodusta
Katso tästä kattava täysmaito eli lisätietopaketti maidosta ja tv-ohjelma pilatusta maidosta

Matti Uusituvan nimi toistuu toisessakin blogissa "Sokerin liiallinen käyttö vaaraksi sydämelle"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti